Pametni odmor na ostrvu Kalimnos


Odmor i kursevi grckog, engleskog, italijanskog i srpskog na ostrvu Kalimnos (Grcka)


 

Neko ga zove pametni odmor, neko alternativni odmor.Onog momenta kada stignete mozete da ga nazovete "nezaboravni odmor"!

Kristalno bistro more, krsevite planine, predivni vocnjaci, vedri i gostoljubivi ljudi, netaknute boje i mirisi, tradicija i alternativne aktivnosti (ronjenje, planinarenje, penjanje). Toliko malih skrivenih blaga na Kalimnosu, koja cekaju da ih otkrijete!

 

Program Kalipso je napravljen za sve one za koje turizam nije samo "razglednica" i uobicajena meta masovnog turizma vec put otkrivanja novih mesta, upoznavanja razlicitih ljudi i sticanja nezaboravnih iskustava.

 Casovi grckog, engleskog, italijanskog i srpskog cine okvir vaseg boravka na ostrvu Apolona, ostrvu timjana i iskusnih ribara poznatih po ulovu morskih sundjera i omogucavaju vam ucesce i realan uvid u zivot samog ostrva! 

 

Program 2012

 

Obavestavamo Vas da  se  Program Kalipso odrzava

 

od 15 Juna do 30 Septembra 2012

 

CENE

 Casovi: 10 evra/ sat (minimum 10 casova nedeljno)

 

Smestaj u apartmanima: Po izboru mozete biti smesteni u apartmanima u luci Potia, glavnom gradu ostrva Kalimnos( od 30 do 40 evra dnevno) ili u turistickoj zoni pored mora  (od 35 do 50 evra/ dnevno). Nakon Vase rezervacije, mi cemo pronaci najbolje resenje za Vas.

 

Gde se odrzavaju casovi

Casovi se odrzavaju u Centru za strane jezike Prizma u samom centru luke Pothia. Sve ucionice su klimatizovane i rad je u grupama od 7-10 osoba


Generalni uslovi 

Kako stici na ostrvo Kalimnos

Dobro dosli na Kalimnos


Olympic Air Aegean Airlines - Blue Star Ferries Greek Ferries Club - ANEM Ferries (Mastihari - Kalymnos - Mastihari)


 
 
Make a Free Website with Yola.