Εναλλακτικές διακοπές στην Κάλυμνο

Πρόγραμμα 2012

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι το Πρόγραμμα Καλυψώ θα διεξαχθεί:

από 15 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2012

 
 
Τιμές μαθημάτων

Δίδακτρα ανά ώρα - 10 ευρώ
Ελάχιστος αριθμός ωρών/εβδομάδα - 10

 
Τιμές διαμερισμάτων

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτόνομα διαμερίσματα στο λιμάνι και πρωτεύουσα της Καλύμνου Πόθια (από 30 έως 40 ευρώ/ημέρα) και σε τουριστικές, παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού (από 35 έως 50 ευρώ/ημέρα). Αφού κάνετε την κράτησή σας, δηλώνοντας την ακριβή περίοδο παραμονής και τις προτιμήσεις σας, θα φροντίσουμε να βρούμε  την καλύτερη λύση για εσάς.


   

 

Εγγραφή & επιβεβαίωση 

Η εγγραφή μπορεί να γίνει  τηλεφωνικώς (από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο) ή μέσω του διαδικτυακού μας τόπου (φόρμα κράτησης). Η επιβεβαίωση θα σας σταλεί μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της εγγραφής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν θέσεις στο πρόγραμμα μαθημάτων που θα επιλέξετε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα και θα σας προτείνουμε μια εναλλακτική λύση. Σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας τουλάχιστον 1 μήνα πριν από την αναχώρησή σας. 

Πληρωμή 

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, θα πρέπει να καταθέσετε (με ταχυδρομική επιταγή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) το 1/3 της τιμής του πακέτου που θα έχετε επιλέξει. Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να κατατεθεί, μέσα σε 2 ημέρες από την άφιξή σας, στους υπεύθυνους του προγράμματος. 

Ακύρωση
Η ενημέρωση για πιθανές ακυρώσεις θα πρέπει να γίνεται γραπτώς μέσω e mail. Εάν η ακύρωση γίνει 1 μήνα πριν την άφιξή σας, θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών προβλέπονται οι παρακάτω χρεώσεις: από 29 έως 15 ημέρες πριν από την άφιξή σας – 20%, από 14 έως 8 ημέρες πριν από την άφιξή σας – 40%, από 7 έως 1 ημέρες πριν από την άφιξή σας – 80%. Δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει από την πρώτη ημέρα της άφιξης.


Ακύρωση προγράμματος
Οι οργανωτές μπορούν να ακυρώσουν κάποιον κύκλο μαθημάτων σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Σε παρόμοια περίπτωση επιστρέφεται ολόκληρο το κατατεθέν ποσό. Είναι δυνατόν όμως να παρακρατηθεί ένα συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση για πιθανές παρασχεθείσες υπηρεσίες.


Ασφάλιση
Οι οργανωτές δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για πιθανές απώλειες, ατυχήματα ή ζημιές σε πρόσωπα ή αντικείμενα.Για το λόγο αυτό η ασφάλιση επαφίεται στη βούληση και την προσωπική ευθύνη των συμμετεχόντων. Οι οργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα να απομακρύνουν από το πρόγραμμα συμμετέχοντες οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του.
 

 

Πού γίνονται τα μαθήματα

Τα μαθήματα ξένων γλωσσών του Προγράμματος Καλυψώ  γίνονται στο Φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ (οργανωτή του προγράμματος) το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού Πόθια. Οι 2 αίθουσες διδασκαλίας είναι κλιματιζόμενες και χωρητικότητας 7-10 ατόμων. 

Πώς θα φθάσετε στην Κάλυμνο

Με αεροπλάνο: μπορείτε να φθάσετε στην Κάλυμνο αεροπορικώς με τις καθημερινές πτήσεις της Olympic Air από την Αθήνα ή, εναλλακτικά, με τις πτήσεις για την Κω. Από εκεί, και συγκεκριμένα από το Μαστιχάρι, αναχωρούν (σε ανταπόκριση με τις πτήσεις) πλοιάρια τα οποία προσεγγίζουν το λιμάνι της Καλύμνου, την Πόθια, σε 20 έως 30 λεπτά. Το αεροδρόμιο της Κως εξυπηρετεί και πτήσεις charter από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. 
Με πλοίο: μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με τα πλοία της γραμμής που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά. Σ’ αυτήν την περίπτωση το ταξίδι διαρκεί σίγουρα περισσότερο (10 – 12 ώρες). Μπορείτε να φθάσετε στην Κάλυμνο και από τη Ρόδο με καταμαράν ή δελφίνια (περίπου 2:30 ώρες) ή με τα πλοία της γραμμής (περίπου 5 ώρες) 
 
Make a Free Website with Yola.